Assalammualaikum :) welcome to my simple blog . firstly ,thank you for viewing and visiting to my blog :)intro myself , i Ain still a student at smk puteri titiwangsa school , so .. hope korang enjoying kat sini lh ye ;)kalau tak suka KAU BOLE BLA ! wee wee WINK ;)

Friday, 12 August 2011

I hate you Girl !

i want to say Booooooo , apa kau nii ? tak maluu ke ? dah kena bahan pon tak sedar-2 lagi .orang cakap pasal kau , dah buat status macam apa .lepas tuhh delete then block orang tuuh , hey ! come on lahh relax2 sudahh tak payah lahh takut popularity jatuhh . tuhh lagi buat aku menyampah dengan kau ! speakingspeaking bagai lahh apa lahh . PLASTIC JE TUHH ! ingat kau kuat sangat nak face to face lahh bagai dandan kau yang pengecut , eh ? dahh cuakk ? lepas tuhh pangill mak bapak nenek atok kau ! semua kau panggil datang backup kau ! apa case weyh ? lagi kurang ajar apa kau cakap aku cik kesom ! dari kau ?  kau ingat aku sorang bengang dengan kau ?  ramai lahh weyh panass dengan kau ! dah mendidih dahh  nii ! and lagi satu kalau kau besar dari aku , ingat aku takut lahh dengan kau ? hahha ! kau salah lahh . dahh lahh malas nak citer panjangg pasal kau . LETIH ! ---> mood : marah gila tahap gaban (!)
By me