Assalammualaikum :) welcome to my simple blog . firstly ,thank you for viewing and visiting to my blog :)intro myself , i Ain still a student at smk puteri titiwangsa school , so .. hope korang enjoying kat sini lh ye ;)kalau tak suka KAU BOLE BLA ! wee wee WINK ;)

Thursday, 22 December 2011

OMG ! OMG ! OMG !

Hi and Hello :D semalam 22 December at 10.00 a.m time ambik result PMR , aku boleh happy2 lagi :D heee , orang lain tengah nervous2 aku boleh gelak2 lagi ,  HUH ! nak tau apa yang aku dapat ? 8B ! ok tak ? ok tak ? kalau usaha lebih sikit insyallah mesti boleh dapat 8A ^^ takpelah kurang nasib baik sikit je :) mak ayah kita tak marah :D Yayay ! tapi sorang cousin aku nih lagi terror dari aku . boleh dapat 8A . hmm :/ bangga gila lah family dia :) apa yang dia nak mesti dapat :) tapi apa apa pon result aku , aku dah berusaha sungguhsungguh ;)
By me

Sunday, 18 December 2011

Kasut oh Kasut !

 
Hi ! kita dah beli kasut sekolah dahh ! awak dah beli ? belom ? hurmm .. kesianyaa .. takpetakpe nanti dapat lah tuu :) wahh hyper nyer aku nihh ! belum apaapa lagi dah beli barang sekolah awalawal ! haha . maklumlah owner blog nihh orangnye kecik je :) taknak lah macam last year , selalu je dapat yang last stock punya , kesiannn :( hmm , barang sekolah semua dah settle ! yeye je aku nihh -.- result belum dapat lagi , apa lah yang aku dapat kan ? ada fail ke tak ehh ? hmm . mak aku cakap kalau fail PMR , baju sekolah and kasut sekolah sedekah kat orang miskin then berhenti sekolah jadi tukang sapu sampah DBKL kat Titiwangsa , jahat lah mak aku nih -.- tapi aku confident aku boleh dapat result yang terbaikkk ! WINK ;) 
By me





Aku Lupa ! Aku Lupa !

Birthday Wishes
Hi and Hello :) nak tau apa yang aku lupa ? aku lupa wish dekat my cousin punyaa birthday :( kejamkejam :( yang sorang tuhh baru je wish tadi . tapi dia buat bodoh je -.- baik takpayah wish -.- yang lagi sorang tuhh ? tak tau lah :(  sorang 13 Desember and sorang lagi 16 Desember wahh . skip 3 day  rupanya ? hmm and lagi sorang my kakak :( tak guna :/ ! macam mana lah aku boleh lupa :( dah lama lepas pulak tuh on 9 Disember teruk betul aku nih -.- err , takpe . aku dah promise dengan diorang nak bagi present walaupun diorang tak bagi aku present :( aku kan baik ^^ takpe lah kan ? tapi apaapa pon ! aku masih tunggu present from ayah and sapesape je ! wee wee wink ;) kay lah .  Bye and Salam
By me

Saturday, 10 December 2011

Where my present :(

Sedih lahh :( even birthday dah lepas "1 NOVEMBER , but tak banyak present yang aku dapat tahun nihh . tapi ! my bestiee Farasha and Athirah buatkan present untuk aku paling special sekali ! seumur hidup aku tak pernah dapat birthday card yang paling besar sekali . WEE ! KAU ADA ? takde ? kesiann .. hehe . sumpah aku sayang korang ! thanks banyakbanyak :') my dad pulak kata nak bagi FIXIE -.- bila nak bagi ayah ku sayang ? dah nak habis zaman dah FIXIE nih . hm ! takpe ! aku dah tak minat dah dengan Fixie nihh . nak motor lah ^^ weewee WINK;) mom kita pulak dah bagi dah ^^ now aku dah ada phone baru . thanks mak ku sayang ! still waiting present from ayah -.- sesiapa yang baca nihh KASIHANILAH SAYA :') bagilah hadiah ! saya pasti akan menghargainya ^^ ouhkay aku dah start mengarutmencarut . hee . kayy . Bye and Salam :)
By me

BOY and GIRL (story)

Hi and Hello :D hm "/ sejak kebelakangan nihh , macam macam benda jadi . ada yang kelakar , sedih , and banyak lah . Masalah pon banyak , aku hampir2 jadi mangsa keadaan -.- okay , now baru aku storykan tentang kisah "PERCINTAAN" satu couple nihh ^^ macam baru aku bgtau lahh , ada macam2 : ada lawak , marahplusgeram , sedih , gembira , and many more ianya bermula dengan sangat-sangat serious . girl nihh ada penyakit yang kononya antara hidup dan mati . dia cuba nyatakan kepada BF dia , tetapi BF dia tak percaya , and ada hal yang membuat kan girl nihh sakit hati dengan BF dia . tak tau lahh apa problem diorang ? Then , girl nih decide nak clash dengan BF dia , dari situlah timbul lagi masalah dan salah faham antara BOY and GIRL nihh , sampaikan BF nihh menyalahkan kawan dia sendiri , yang kononya merampas GF dia . Kawan nih pulak dah mula risau . BOY nih agak kelamkabot sikit . dia taknak lepaskan gak gf dia nihh . yelahh kan , dah 1 year 8 month diorang jadi HOT/SWEET couple . WOW ? aku pon tak pernah couple sebegitu lama macam tuhh "/ ouhkay continue . then , keesokkan harinya , bf nihh nk meet dgn gf dia , tapi gf dia tak tau lagi , tapi bf nihh nk gk MEET . hm "/ tapi boy tuhh tetap salahkan kawan dia , stupid tak ? kawan ni dah risau , dia pon tak tau apa kesalahan dia ? tapi betul lah kawan dia tak salah pon , and takde kena mengena dalam masalah BOY and GIRL nihh . ouhkay lahh aku skip . pada malam tuhh tak silap lahh . COUPLE nihh dah okey balik -.- reason girl tuhh dia kata tak boleh tengok muka bf dia . hm "/ so apa comment korang yang baca nih ? mcam GAMPANG kan -.- tapi tidak dinafikan diorang memang sweet couple . Kawan kepada BOY nihh memang BENGANGPLUSBENGONG . keasian kan ? orang yang takde kena mengena turut bersama dalam problem couple ni , HAHA . YEAY ! habis pon aku type ^^ aku bukan apa . just nak share story dengan korang je . so ENJOY :D Bye and Salam ;)
By me

Wednesday, 7 December 2011

1 Month

Hello :) mesti nak tau kan apa "1 month" nih ? bukan pregnant ehh -..- dah 1 bulan lebih kot aku couple dengan sorang hamba Allah nih :) agaknya hamba allah nih tau tak ehh ? lantaklahh kalau dia TAU ke TAK "/ dahh lahh dia tengah touching nihhh -.- haihhh . biajelahhh . boys memang mcm tuhh -.- ouhkay thats all :) bye and salam (Y)
By me

Monday, 14 November 2011

money $.$

ouhkay good ! purse aku tinggal 50cent je . hmm :/ nak topup takde duit , nak hang pon takde duit :/ depends kat duit parents je lhh tuhh pon belum tentu dapat :( ingat kan lepas PMR nk keje , nak simpan duit pocket lhh konon but my mum tak kasi lhh -.- maklumlahh " i anak mak " hmm :/ tengah serabut nihh ! mana nak cari duit ? aku pernah terniat nak curi duit *just niat eyhh . tapi taknak lhh . aku nak jadi budak baik . haha :p to me money is life and life is money :D hee~ rasa nak nyanyi lagu price tag pulak $.$ *kacinkkacink
By me

Tuesday, 6 September 2011

Facebook ?


See ><" ? friend requst baru 28 , tak hot kan ? janji aku tak add orang ^^ kan bagus yang 200 ratus tuhh aku biarkan -___- *menyesal boleh simpan banyak2 ><! sorry lhh yew ! aku tk app lagii ^^ nak simpan je ^^ Hee :D btw comel tak pic Boyfriend aku :3 Haha XD
By me

Friday, 12 August 2011

I hate you Girl !

i want to say Booooooo , apa kau nii ? tak maluu ke ? dah kena bahan pon tak sedar-2 lagi .orang cakap pasal kau , dah buat status macam apa .lepas tuhh delete then block orang tuuh , hey ! come on lahh relax2 sudahh tak payah lahh takut popularity jatuhh . tuhh lagi buat aku menyampah dengan kau ! speakingspeaking bagai lahh apa lahh . PLASTIC JE TUHH ! ingat kau kuat sangat nak face to face lahh bagai dandan kau yang pengecut , eh ? dahh cuakk ? lepas tuhh pangill mak bapak nenek atok kau ! semua kau panggil datang backup kau ! apa case weyh ? lagi kurang ajar apa kau cakap aku cik kesom ! dari kau ?  kau ingat aku sorang bengang dengan kau ?  ramai lahh weyh panass dengan kau ! dah mendidih dahh  nii ! and lagi satu kalau kau besar dari aku , ingat aku takut lahh dengan kau ? hahha ! kau salah lahh . dahh lahh malas nak citer panjangg pasal kau . LETIH ! ---> mood : marah gila tahap gaban (!)
By me

Thursday, 3 March 2011

Twinkle2 Little Star =)

    My favorite song when I was 6 years old =) 

Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

When the blazing sun is gone,

When there's nothing he shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, through the night.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

In the dark blue sky so deep

Through my curtains often peep
For you never close your eyes
Til the morning sun does rise
Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are

Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are