Assalammualaikum :) welcome to my simple blog . firstly ,thank you for viewing and visiting to my blog :)intro myself , i Ain still a student at smk puteri titiwangsa school , so .. hope korang enjoying kat sini lh ye ;)kalau tak suka KAU BOLE BLA ! wee wee WINK ;)

Monday, 21 May 2012

Suka hati flora flory ✿

Yuhuuuu :*
Hello buddies :) assalammualaikum


 Hati kita tengah flora flory nihh hehew :3 nak tau kenapa ? ce teka ce teka ~ haha . eh , eh bukan dapat boyfriend baru ehhh -.- no no no  . salah salah . okayh . firrst , exam pertengah tahun dah habis ! yayyy *clap clap . next , haihh -.- entah lah . lupa pulak . tapi apa apa pun kita dah  try my best untuk exam ni cuma adalah half paper nihh susah nak mampuihh , macam account -.-' entah apalah yang aku mengarut . paper 2 bi pulak section apa entah , essay tuhh aku blank gila . sumpah blank gila . arghhh tension (!) last last memang aku blank kan kertas jawapan tuhh . tak jawab apa . hehe :D bagus tak ? account lagi lah -.-' cam harem . paper paling aku sukaaaaaaaaa SENI ! wink ;) tadi last paper punya maaaa :D paper 1 not bad lahh , paper 2 lukis . aku buat soalan num 4 :) lukis sejambak bunga dalam pasu atas meja . serabut tadi aku lukis . comot yang amat . thanks to athirah tolong buat kan sekali . and syafiqah tolong kemas :D hehe . tapi apa apa pun kira ok lahh . oceh thats all :) byebyebooo :D *Bigsmile





By me

Saturday, 5 May 2012

Belajar ! belajar !

7 may dah start BM kertas 1 dan 2 . serammmm "/ see ? boleh lagi menghadap screen laptop ni . haihhh -.- apa nak jadi lah aku nih :( buku pun tak sentuh sentuh lagi harinih . bila lah nak buat revision. hmm . hello ? mesti ramai kata " ala , bm . tak payah buat ulangkaji lah , bm je punn . KACANG " pale otak mu -.-' memang lah senang , kalau banyak buat revision lah . mood study aku datang pabila kala larut malam je . sampai mata terkebil kebil nak tidur . baru ada feel nak belajar . haha , pelik ? memang pon -.- ish , macam mana nih ? tension aku macam nih . sejarah lagi , agama lagi , account . haihhh . sedih sedih . okaylah . malas nak type banyak banyak . lenguh dah tangan den . nak cuba buka buku * nak belajar . kasi chaww dulu . kay bye . assalammualaikum :) 
By me

Wednesday, 2 May 2012

My answers just for you ✔

Dear prettycute capital F  
this post is my answer for your question : " kau maafkan aku dengan ikhlas tak ? kau berkawan dengan aku ikhlas tak ? kau anggap aku sebagai apa sekarang ? kau dengan s------- macam mana ? " hey you -.- this is my answer: yes , memang aku ikhlas maafkan kau , itupun sebab aku fikir dosa but tak semestinya kemarahan aku dah habis :) okayh ? then , aku ikhlas berkawan dengan kau , tapi tak semestinya aku terima kau as bestfriend forever and ever macam dulu :) kawan macam biasa je , so take a note kayh :) jangan salah faham , next , what ? aku dengan s------- macam mana ? hello ? siapa yang sepatutnya tanya siapa nih ? now case korang dah gempak , pandai pandailah kau meminta simpati dekat siapa siapa untuk backup kau kayh :) eh , and one more thing , kau bajet doh -.- sumpah menyampah . tolonglah jangan buat muka suci murni kau tuhh dekat depan muka aku , kira kononya nak buat muka macam tuh semata mata nak menunjukkan yang kau tak bersalah lah ? heyhoy! lawak wei -.- and Jangan fikir yang kau tuh dah up sangat :) aku tak kata aku dah up or apa . im just saying :) . sebenarnya kan , kalau ikutkan hati busuk aku nih dah lama aku "yak dush! yak dush! *belasah kau :) tapi aku sabar . lain case pulak jadinya nanti :) okay itu sahaja untuk "F" reminder: berhati hati di jalan raya :) 

By me

Sunday, 11 March 2012

My first day in teater ♥

okayh , time nih aku sakai -,-  start from left saff , me and farasha :>
Hoho :3 me and farasha  fav this pitcha :>
Hi and hello   
Best woahh :D today is our first  day . every sunday ada latihan , so kena datang lah , ada hw pulak tuh :3 kena cari satu haiwan setiap sorang then jadi haiwan tuhh . hehe :D still tengah fikir nak jadi apa "/ ingat nak jadi katak or cicak . sebab maybe ramai nak jadi kucing hoho . pelikkan aku ? hehe .  cikgu tuh ajar kitorang macam2 woahh :D ada game , senam seni , vokal and else . first thing kitorang kena memperkenalkan diri dulu then baru lah main game and semua tuh  . BESSTTT . . act , aku tak suka berlakon sebenarnya -,- but try lah kann ? nak dapat experience baru :> hehew
    

By me

Monday, 5 March 2012

About heart and love ❤


Hi and hello :D nahh , tengok memo atas nih , can you read that ? W H O K E E P M Y H E A R T ? clear ? haha . takde tujuan pon nak buat benda alah nih sebenarnya :) saja-saja je . this heart is not for my boyfiee okayh :D bf ponn takde -,- so want to know the answer for this questions ? hoho . of course lah my mom and dad :D sayang mak ! sayang ayah ! hehe :D second is my friends :D i love my friends especilly "Farashaa anak razali" haha . then my cousins :D and lastly my little stupid brother . hoho . jahat :O  okayh . cerita pasal "HEART" nih , korang pernah dengar lagu you can take my heart takk ? kalau belum , search kat youtube then type :take my heart - soko . im sure that you guys pernah dengar lagu nih . lagu nih dah lama kott . time aku sekolah rendah lag i :) lagu nihh sweet woahhh . suka dengar :3 Heart or love nih tak semetinya for bf or husband , sebab love nihh untuk semua orang :) including parents kita :) and one more -,- aku single okayhh ? no bf-2 . no candidates lorhh :D hehe . okayh thats all . p/s : sayangilah orang di sekililing anda :) 
By me

Saturday, 3 March 2012

Lala ヅ


Dear Blog ,
Hi , dah lama tak buat post baru kann ? miss me ? hoho . now dah masuk bulan 3 . baru je masuk bulan 3 dah macam macam hal kat sekolah "/ gaduhlahh , apalah , banyak lagi lahh , majority semua cakap this month and last last month that day memang musim gaduh eyhh ? hmm , including me "/ aku pon gaduh jugak , but i dont care all of that , focus to study . takpayah lah nak fikir fikir sangat benda yang remeh nih , boleh jadi gila nanti ==' selama aku tak active sangat blog nih aku layan twitter memanjang je :D hehe . korang korang yang mana tak follow aku lagi tuh , follow ler kitewww . mueheheww :D ok , thats all . byee

By me