Assalammualaikum :) welcome to my simple blog . firstly ,thank you for viewing and visiting to my blog :)intro myself , i Ain still a student at smk puteri titiwangsa school , so .. hope korang enjoying kat sini lh ye ;)kalau tak suka KAU BOLE BLA ! wee wee WINK ;)

Saturday, 5 May 2012

Belajar ! belajar !

7 may dah start BM kertas 1 dan 2 . serammmm "/ see ? boleh lagi menghadap screen laptop ni . haihhh -.- apa nak jadi lah aku nih :( buku pun tak sentuh sentuh lagi harinih . bila lah nak buat revision. hmm . hello ? mesti ramai kata " ala , bm . tak payah buat ulangkaji lah , bm je punn . KACANG " pale otak mu -.-' memang lah senang , kalau banyak buat revision lah . mood study aku datang pabila kala larut malam je . sampai mata terkebil kebil nak tidur . baru ada feel nak belajar . haha , pelik ? memang pon -.- ish , macam mana nih ? tension aku macam nih . sejarah lagi , agama lagi , account . haihhh . sedih sedih . okaylah . malas nak type banyak banyak . lenguh dah tangan den . nak cuba buka buku * nak belajar . kasi chaww dulu . kay bye . assalammualaikum :) 
By me

No comments:

Post a Comment

Ehem-ehem dah baca tuhh comment lahh sekali yer :D
SATU PUN JADI LAHH :D Thank You :D