Assalammualaikum :) welcome to my simple blog . firstly ,thank you for viewing and visiting to my blog :)intro myself , i Ain still a student at smk puteri titiwangsa school , so .. hope korang enjoying kat sini lh ye ;)kalau tak suka KAU BOLE BLA ! wee wee WINK ;)

Thursday, 22 December 2011

OMG ! OMG ! OMG !

Hi and Hello :D semalam 22 December at 10.00 a.m time ambik result PMR , aku boleh happy2 lagi :D heee , orang lain tengah nervous2 aku boleh gelak2 lagi ,  HUH ! nak tau apa yang aku dapat ? 8B ! ok tak ? ok tak ? kalau usaha lebih sikit insyallah mesti boleh dapat 8A ^^ takpelah kurang nasib baik sikit je :) mak ayah kita tak marah :D Yayay ! tapi sorang cousin aku nih lagi terror dari aku . boleh dapat 8A . hmm :/ bangga gila lah family dia :) apa yang dia nak mesti dapat :) tapi apa apa pon result aku , aku dah berusaha sungguhsungguh ;)
By me

Sunday, 18 December 2011

Kasut oh Kasut !

 
Hi ! kita dah beli kasut sekolah dahh ! awak dah beli ? belom ? hurmm .. kesianyaa .. takpetakpe nanti dapat lah tuu :) wahh hyper nyer aku nihh ! belum apaapa lagi dah beli barang sekolah awalawal ! haha . maklumlah owner blog nihh orangnye kecik je :) taknak lah macam last year , selalu je dapat yang last stock punya , kesiannn :( hmm , barang sekolah semua dah settle ! yeye je aku nihh -.- result belum dapat lagi , apa lah yang aku dapat kan ? ada fail ke tak ehh ? hmm . mak aku cakap kalau fail PMR , baju sekolah and kasut sekolah sedekah kat orang miskin then berhenti sekolah jadi tukang sapu sampah DBKL kat Titiwangsa , jahat lah mak aku nih -.- tapi aku confident aku boleh dapat result yang terbaikkk ! WINK ;) 
By me





Aku Lupa ! Aku Lupa !

Birthday Wishes
Hi and Hello :) nak tau apa yang aku lupa ? aku lupa wish dekat my cousin punyaa birthday :( kejamkejam :( yang sorang tuhh baru je wish tadi . tapi dia buat bodoh je -.- baik takpayah wish -.- yang lagi sorang tuhh ? tak tau lah :(  sorang 13 Desember and sorang lagi 16 Desember wahh . skip 3 day  rupanya ? hmm and lagi sorang my kakak :( tak guna :/ ! macam mana lah aku boleh lupa :( dah lama lepas pulak tuh on 9 Disember teruk betul aku nih -.- err , takpe . aku dah promise dengan diorang nak bagi present walaupun diorang tak bagi aku present :( aku kan baik ^^ takpe lah kan ? tapi apaapa pon ! aku masih tunggu present from ayah and sapesape je ! wee wee wink ;) kay lah .  Bye and Salam
By me

Saturday, 10 December 2011

Where my present :(

Sedih lahh :( even birthday dah lepas "1 NOVEMBER , but tak banyak present yang aku dapat tahun nihh . tapi ! my bestiee Farasha and Athirah buatkan present untuk aku paling special sekali ! seumur hidup aku tak pernah dapat birthday card yang paling besar sekali . WEE ! KAU ADA ? takde ? kesiann .. hehe . sumpah aku sayang korang ! thanks banyakbanyak :') my dad pulak kata nak bagi FIXIE -.- bila nak bagi ayah ku sayang ? dah nak habis zaman dah FIXIE nih . hm ! takpe ! aku dah tak minat dah dengan Fixie nihh . nak motor lah ^^ weewee WINK;) mom kita pulak dah bagi dah ^^ now aku dah ada phone baru . thanks mak ku sayang ! still waiting present from ayah -.- sesiapa yang baca nihh KASIHANILAH SAYA :') bagilah hadiah ! saya pasti akan menghargainya ^^ ouhkay aku dah start mengarutmencarut . hee . kayy . Bye and Salam :)
By me

BOY and GIRL (story)

Hi and Hello :D hm "/ sejak kebelakangan nihh , macam macam benda jadi . ada yang kelakar , sedih , and banyak lah . Masalah pon banyak , aku hampir2 jadi mangsa keadaan -.- okay , now baru aku storykan tentang kisah "PERCINTAAN" satu couple nihh ^^ macam baru aku bgtau lahh , ada macam2 : ada lawak , marahplusgeram , sedih , gembira , and many more ianya bermula dengan sangat-sangat serious . girl nihh ada penyakit yang kononya antara hidup dan mati . dia cuba nyatakan kepada BF dia , tetapi BF dia tak percaya , and ada hal yang membuat kan girl nihh sakit hati dengan BF dia . tak tau lahh apa problem diorang ? Then , girl nih decide nak clash dengan BF dia , dari situlah timbul lagi masalah dan salah faham antara BOY and GIRL nihh , sampaikan BF nihh menyalahkan kawan dia sendiri , yang kononya merampas GF dia . Kawan nih pulak dah mula risau . BOY nih agak kelamkabot sikit . dia taknak lepaskan gak gf dia nihh . yelahh kan , dah 1 year 8 month diorang jadi HOT/SWEET couple . WOW ? aku pon tak pernah couple sebegitu lama macam tuhh "/ ouhkay continue . then , keesokkan harinya , bf nihh nk meet dgn gf dia , tapi gf dia tak tau lagi , tapi bf nihh nk gk MEET . hm "/ tapi boy tuhh tetap salahkan kawan dia , stupid tak ? kawan ni dah risau , dia pon tak tau apa kesalahan dia ? tapi betul lah kawan dia tak salah pon , and takde kena mengena dalam masalah BOY and GIRL nihh . ouhkay lahh aku skip . pada malam tuhh tak silap lahh . COUPLE nihh dah okey balik -.- reason girl tuhh dia kata tak boleh tengok muka bf dia . hm "/ so apa comment korang yang baca nih ? mcam GAMPANG kan -.- tapi tidak dinafikan diorang memang sweet couple . Kawan kepada BOY nihh memang BENGANGPLUSBENGONG . keasian kan ? orang yang takde kena mengena turut bersama dalam problem couple ni , HAHA . YEAY ! habis pon aku type ^^ aku bukan apa . just nak share story dengan korang je . so ENJOY :D Bye and Salam ;)
By me

Wednesday, 7 December 2011

1 Month

Hello :) mesti nak tau kan apa "1 month" nih ? bukan pregnant ehh -..- dah 1 bulan lebih kot aku couple dengan sorang hamba Allah nih :) agaknya hamba allah nih tau tak ehh ? lantaklahh kalau dia TAU ke TAK "/ dahh lahh dia tengah touching nihhh -.- haihhh . biajelahhh . boys memang mcm tuhh -.- ouhkay thats all :) bye and salam (Y)
By me